14.00 – 14.45 – Julie Van Den Kerckhove – keto lifestyle – DAG 2

zondag 15 november | 14.00 – 15.00 
THE COURT

julie van den kerchove – plant based – keto lifestyle expert

maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander

Wat als er een manier bestond om elke dag te genieten als een god in Frankrijk en tóch een gezond gewicht te behouden zonder dat je een ijzersterke wilskracht nodig hebt om op ‘het goede pad’ te blijven?

Maak kennis met de keto keuken: een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis, waar Hollywood celebrities zoals Halle Berry, Kim Kardashian en Jennifer Lopez hun slanke lijn aan danken.

Julie Van den Kerchove, auteur van bestsellers Het Keto Plan, Go Keto en Keto in 15 Minuten, toont je hoe je in 30 dagen van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken door minder koolhydraten en meer goede vetten te eten. Zodat je slanker, energieker en gezonder door het leven kan gaan!

Bio
Julie Van den Kerchove is het gezicht achter de populaire blog Julie’s Lifestyle & Instagram @julieslifestyleofficial, en de auteur van Julie Natuurlijk, Easy Vegan met Julie en bestsellers Het Keto Plan en Go Keto. Als jonge onderneemster is Julie ook veel gevraagd keynote speaker & workshop host. Hierin vertelt de chef hoe haar food passie geëvolueerd is van raw food naar keto en hoe jij ermee kan starten aan de hand van concrete tips en heerlijke gerechten. Samen met haar business partner Simon Matthys heeft ze ook de eerste Belgische raw vegan en keto productlijn ALL GOOD op de markt gebracht, met heerlijke taartjes, granola, crackers en meer.

 

Download nu je gratis eBook via www.julieslifestyle.com en ontdek hoe je van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken!

Julie Van den Kerckhove