COVID

COVID-maatregelen

Veilig en zonder mondmasker naar Vitality Days met het Covid Safe Ticket

Vitality Days vindt veilig en in zijn vertrouwde vorm plaats mét gebruik van het Covid Safe Pass systeem. Net zoals bij de meeste evenementen of beurzen in binnen- en buitenland, dient elke bezoeker, exposant of leverancier aan de ingang dus een geldig Covid Safe Ticket te tonen om toegang te krijgen tot Vitality Days: de QR-code in de CovidSafeBE-app of CoronaCheck-app voor de mensen uit Nederland (of diezelfde QR code op papier maar de digitale versie heeft de voorkeur naar leesbaarheid toe).

Zorg dus dat je tijdens de beursdagen het volgende mee hebt:

 • Je vaccinatiebewijs met QR code
  (meer dan 2 weken volledig ingeënt) of
 • Je herstelcertificaat met QR code
  van minder dan 6 maanden of
 • een bewijs van een recente negatieve PCR-test
  (geldigheid = dag van de test plus 2 dagen)
  of een negatief RAT-test / snelle antigenentest (met staalafname maximum 24uur geleden). Deze test dient uitgevoerd te worden door een medisch geschoolde persoon, bv je apotheker. Hij is dan ook bevoegd om jou een geldige QR code te bezorgen voor je Covid Safe Ticket.

Zo zijn mondmaskers niet nodig op de beursvloer en zijn er geen beperkingen op gebied van horeca. En doordat er geen beperkingen zijn op het aantal bezoekers, kan iedereen de beurs veilig bezoeken met partners en met collega’s. 

Voor Belgische bezoekers / exposanten:

Meer info over hoe je jouw Covid Safe Ticket kan bekomen (QR code in de CovidSafeBE app).

Toch liever op papier? Contacteer de helpdesk van de regio waar je gevaccineerd werd. Reken op 1 week verzendtijd voor de papierversie.

 • Vlaanderen: 078 78 78 50 (9.00 tot 19.00u op weekdagen)
 • Brussel: 02 214 19 19 (9.00 tot 17.30u op weekdagen en van 10.00 tot 17.30u in het weekend)
 • Duitstalige Gemeenschap: 0800 23 032 (9.00 tot 17.00u op weekdagen)
 • Franse Gemeenschap (Wallonië): 071 31 34 93 (9.00 tot 19.00u van maandag tot zaterdag)

Voor Nederlandse bezoekers / exposanten:

 • Het Covid Safe Ticket (CST) gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Deze codes zijn identiek. Er is dus geen aparte aanvraagmethode of -procedure voor het CST. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.
 • Heb je je QR code staan op de (Nederlandse) CoronaCheckApp? Dit volstaat: presenteer gewoon aan de ingang je internationale QR code uit jouw CoronaCheckApp (bij ‘bewijzen’, tablad ‘internationaal).
  Klik hier voor meer info over hoe de CoronaCheckApp werkt.

Blijf op de hoopte en volg Vitality Days via Twitter, Instagram of facebook.